Vanzari echipamente Coldjet


In calitate de reprezentant in Romania pentru ColdJet USA – inventatorul tehnologiei de curatare cu gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) si din pozitia de dezvoltator al aplicatiilor cu gheata carbonica pentru Linde-Gaz Romania, dorim sa va facem cunoscute detalii despre cele mai avansate echipamente in domeniu si despre consumabilele recomandate acestora respectiv gheata carbonica pentru aplicatii de sablare.

Masini coldjet pentru produs gheata carbonica

Echipamente de curatare cu gheata carbonica ColdJet USA

Echipamentele ColdJet USA sunt cele mai evoluate in domeniul curatarii industriale cu gheata carbonica, dovedind eficienta sporita si consumuri reduse in exploatare. Tehnologii de ultima ora, studiate si brevetate impreuna cu proiectatii NASA, intra in componenta echipamentele ColdJet. Nici un alt producator nu a reusit sa tina pasul cu tehnologia integrata in echipamentele de sablare cu gheata carbonica din gama ColdJet Aero. Nimeni nu a ajuns inca la performantele dinamice ale diuzelor de sablare ColdtJet Mern, diuze ce au imprumutat forma de la evacuarea motoarelor destinate avioanelor supersonice ale armatei americane. Cat despre robustete si anduranta, in Romania avem exemplul unui echipament ColdJet care a depasit 9000 de ore si 400 de tone de gheata carbonica “rulata” in decursul a 5 ani de functionare, fara nici o interventie! Numaratoarea continua!

Echipamente coldjet pentru produs gheata carbonica

Gheata carbonica(gheata uscata, en. dry-ice) pentru aplicatii industrial de curatare

O capacitate mare de productie asigura un contact cu mediul atmosferic de foarte scurta durata in timpul productiei, rezultand o gheata cu umiditate foarte redusa (o gheata cu umiditate mare duce la o scadere a eficientei de pana la 35%). Imaginati-va ce ar insemna pentru o unitate de productie mica (100-150 kg/ora) sa umple un container de 500kg. Aproximativ 4-5 ore in care gheata carbonica ar fi in contact cu umiditatea din incinta halei de productie. Ganditi-va ca o veti folosi, de cele mai multe ori, dupa 5-6 ore de la productie. Rezultat: o gheata carbonica deja compromisa, cu un grad mare de umiditate ce va duce la conglomerarea granulelor, flux intermitent in diuza de sablare uneori chiar blocarea fluxului de granule, eficienta diminuata si consum sporit al resurselor de aer comprimat.

Diuze pentru echipamente coldjet 1.jpg
DIUZE CU FRAGMENTARE VARIABILA MERNDatorita gamei largi de accesorii proiectate specific aplicatiilor abordate, ofertarea echipamentelor se face individual fiecarei cerinte, plecand de la caracteristicile acesteia. Executam probe pentru a determina eficienta procesului de curatare si oportunitatea achizitionarii echipamentelor, furnizand o solutie completa personalizata fiecarui client.

Diuze pentru echipamente coldjet 2.jpg
DIUZE SPECIALIZATEPentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin formularul online.