Valsul mirilor

Gheata carbonica pentru nunta mix 1


Atat in cadrul evenimentelor mondene dar mai ales ca element de decor in cadrul organizarii unei nunti de succes, fumul greu pe ringul de dans a devenit un efect de neinlocuit. In momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum ca de poveste ce va invalui ringul si dansul celor doi parca plutind pe un nor vor face ca dragostea si emotia momentului sa copleseasca audienta . Este cel mai urmarit, filmat si fotografiat moment din desfasurarea unei nunti si folosind efectul de fum greu cu gheata carbonica va deveni cu siguranta imaginea de referinta in amintirea oricarui invitat.

Ce este de fapt fumul greu? O masina speciala care foloseste apa fierbinte in combinatie cu gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) va genera un abur condensat pe moleculele de dioxid de carbon mai grele ca aerul, formand o patura de ceata densa ce va curge la nivelul pardoselii fara sa se ridice. Totul este non-toxic, fara miros si nu lasa urme. Fumul pur si simplu dispare inainte de a se ridica, prin disiparea umiditatii in volumul de aer existent.


Gheata carbonica pentru valsul mirilor prima pereche
Gheata carbonica pentru valsul mirilor a doua pereche
Gheata carbonica pentru valsul mirilor a treia pereche

Ce trebuie sa stim despre masinile de fum greu cu gheata carbonica ?

In primul rand, efectul functioneaza cu success doar in interior – in aer liber este foarte greu de realizat si stapanit, curentii dispersand fumul (se poate produce doar in conditii speciale folosind multe masini simultan si eventual decor suplimentar, aplicatie recomandata doar cadrelor de film sau videoclipurilor). Masinile de fum folosesc current electric 220V si 2400W pana la 3600W deci trebuie sa va asigurati ca locatia Dvs poate furniza aceasta putere. Masinile de fum cu gheata carbonica au nevoie de 30 de minute pentru incalzire pana vor putea intra in parametrii sa produca fumul greu continuu pentru o durata de 4-5 minute. In cazul in care se doreste inca o repriza de fum este necesara inca o perioada de reincalzire de 30 de minute si o reincarcare cu gheata carbonica. O masina de fum foloseste aproximativ 9kg de gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) pentru o repriza de fum greu de pana la 5 minute. Acoperirea cu fum greu realizata de o masina de fum timp de 4 minute este de maxim 45 metri patrati.


Gheata carbonica pentru valsul mirilor a patra pereche
Gheata carbonica pentru valsul mirilor a cincea pereche
Gheata carbonica pentru valsul mirilor a sasea pereche

Oferta noastra

Pentru evenimentele Dvs va putem inchiria masini de fum (recomandam rezervarea acestora din timp) impreuna cu gheata carbonica necesara si instructajul complet pentru operare. La cerere putem asigura un operator si transportul echipamentului si al consumabilelor. Pentru organizatori comercializam masini de fum greu cu gheata carbonica inclusiv consumabile.