Produse si servicii

Gheata carbonica in bauturi

Gheata carbonica adaugata in bauturi reprezinta un efect din ce in ce mai cautat putand anima petrecerile Dvs, fie ca e vorba de un eveniment precum o nunta, un botez, zi onomastica sau intregirea decorului dintr-un bar, club sau restaurant. Este ingredientul care va lasa o amprenta in amintirea invitatilor Dvs. Adaugata in bauturi tari, in cocktail-uri, in carafele de vin sau in cupele de sampanie, gheata carbonica va genera un efect magic misterios captand atentia tuturor prin reactia usor vulcanica si aburul curgator. Aflati mai multe detalii despre gheata carbonica in bauturi.

Gheata carbonica pentru nunta

Nunta este un eveniment foarte important din viata oricarui cuplu, de aceea ne-am propus ca acest moment sa fie unul de neuitat atat pentru cei care isi unesc destinele cat si pentru cei care iau parte la acest eveniment special. SC GKO Ecoblast SRL va ofera cel mai nou element decorativ menit a va impresiona invitatii. Aflati mai multe detalii despre gheata carbonica pentru nunta.

Valsul mirilor

Atat in cadrul evenimentelor mondene dar mai ales ca element de decor in cadrul organizarii unei nunti de succes, fumul greu pe ringul de dans a devenit un efect de neinlocuit. In momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum ca de poveste ce va invalui ringul si dansul celor doi parca plutind pe un nor vor face ca dragostea si emotia momentului sa copleseasca audienta . Este cel mai urmarit, filmat si fotografiat moment din desfasurarea unei nunti si folosind efectul de fum greu cu gheata carbonica va deveni cu siguranta imaginea de referinta in amintirea oricarui invitat.
Aflati mai multe detalii despre gheata carbonica pentru valsul mirilor.

Masini de fum

Masinile de fum greu se clasifica in doua mari categorii: cele care folosesc doar gheata carbonica si apa incalzita (ex. Peasouper) si cele care folosesc si un lichid de fum de regula un glycol mai special (ex Antari ICE-101). Masinile din prima categorie sunt folosite pentru a acoperit suprafete de mai mici dimensiuni si pentru un volum limitat de fum dar vorbim doar de fum greu, fum care nu se ridica de la sol si nu implica nevoia de exhaustare. Masinile care folosesc glycol, produc un fum bogat in cantitati impresionante dar acesta este racit pentru a devein greu si pentru a ramane la sol (prin diverse metode, fie cu gheata carbonica, fie prin etaje de refrigerare bazate pe freon). Aflati mai multe detalii despre masinile de fum.

Gheata carbonica pentru transporturi speciale

Prima intrebuintare pentru gheata carbonica, dupa descoperirea acesteia de catre chimistul francez Charles Thilorier si brevetarea in 1924 sub denumirea de “dry ice” de catre americanul Thomas B. Slate, a fost congelarea marfurilor alimentare pe durata transportului. In prezent, chiar daca tehnologia a oferit si metode alternative, gheata carbonica ramane cea mai ieftina si sigura solutie de pastrare a temperaturilor joase pe durata transportului pentru produse alimentare, chimice, materiale si probe biologice, seruri si vaccinuri care in alte conditii s-ar altera. In timp a fost descoperita o gama larga de aplicatii din domeniul conservarii si transportului acestor produse folosind proprietatile fizico-chimice ale dioxidului de carbon solid.
Aflati mai multe detalii despre gheata carbonica pentru transporturi speciale.

Vanzari echipamente coldjet

In calitate de reprezentant in Romania pentru ColdJet USA – inventatorul tehnologiei de curatare cu gheata carbonica si din pozitia de dezvoltator al aplicatiilor cu gheata carbonica pentru Linde-Gaz Romania, dorim sa va facem cunoscute detalii despre cele mai avansate echipamente in domeniu si despre consumabilele recomandate acestora respectiv gheata carbonica pentru aplicatii de sablare. Aflati mai multe detalii despre vanzarile de echipamente Coldjet.

Curatare cu gheata carbonica

In contextul zilelor noastre, cand in toate domeniile pentru a fi competitiv trebuie tinut pasul cu noutatile tehnologice, eliminate pierderile si marita eficienta, actiuni in stransa corelare cu protectia mediului si respectarea normelor de poluare, va aducem in atentie si sa va promovam produse si servicii de ultima ora menite sa va usureze munca si sa va protejeze investitiile. Aflati mai multe detalii despre curatarea cu gheata carbonica.

Servicii de proiectare/executie

Bazandu-ne pe o vasta experienta si numeroase colaborari in domeniu, proiectam si realizam efecte de scena cu fum greu bazat pe gheata carbonica si dioxid de carbon. Producem la comanda masini si sisteme pentru generarea fumului greu de mare capacitate adaptate conditiilor si locatiei clientului, ceata artificiala, perdele de fum. Aflati mai multe detalii despre serviciile de proiectare sau executie.


 • COCKTAIL-URI CU GHEATA CARBONICA ALIMENTARA

  COCKTAIL-URI CU GHEATA CARBONICA ALIMENTARA

 • GHEATA CARBONICA - DIOXID DE CARBON SOLID (BLOCKS, PELLETS, SLICES)

  GHEATA CARBONICA - DIOXID DE CARBON SOLID (BLOCKS, PELLETS, SLICES)

 • EFECTE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA - NUNTA ALINA SI CRISTI BORCEA - AMBASAD'OR

  EFECTE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA - NUNTA ALINA SI CRISTI BORCEA - AMBASAD'OR

 • GHEATA CARBONICA GKO: 3mm PELLETS, 16mm PELLETS, 220x110x24mm SLICES

  GHEATA CARBONICA GKO: 3mm PELLETS, 16mm PELLETS, 220x110x24mm SLICES

 • GHEATA CARBONICA SI FUM GREU PENTRU NUNTI SI EVENIMENTE SPECIALE

  GHEATA CARBONICA SI FUM GREU PENTRU NUNTI SI EVENIMENTE SPECIALE

 • GHEATA CARBONICA ALIMENTARA IN BAUTURI

  GHEATA CARBONICA ALIMENTARA IN BAUTURI

 • MASINA DE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA / EVENIMENT FOCSANI

  MASINA DE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA / EVENIMENT FOCSANI ( fotosebastian.ro )

 • MASINA DE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA LeMAITRE PEASOUPER

  MASINA DE FUM GREU CU GHEATA CARBONICA LeMAITRE PEASOUPER ( fives.ro )

 • EFECTE HALLOWEEN CU GHEATA CARBONICA

  EFECTE HALLOWEEN CU GHEATA CARBONICA

 • CURATARE CU GHEATA CARBONICA FANTANA MARMURA PALATUL COTROCENI - PRESEDENTIE

  CURATARE CU GHEATA CARBONICA FANTANA MARMURA PALATUL COTROCENI - PRESEDENTIE

 • CURATARE GHEATA CARBONICA PIATRA CASTELUL LUI DRACULA PARCUL CAROL

  CURATARE GHEATA CARBONICA PIATRA CASTELUL LUI DRACULA PARCUL CAROL

 • CURATARE CU GHEATA CARBONICA PIATRA TURNUL LUI STEFAN PIATRA-NEAMT 2011

  CURATARE CU GHEATA CARBONICA PIATRA TURNUL LUI STEFAN PIATRA-NEAMT 2011

 • CURATARE INDUSTRIALA CU GHEATA CARBONICA - MATRITE MASE PLASTICE

  CURATARE INDUSTRIALA CU GHEATA CARBONICA - MATRITE MASE PLASTICE

 • CURATARE INDUSTRIALA CU GHEATA CARBONICA - BITUM / PRINTING / BITUM

  CURATARE INDUSTRIALA CU GHEATA CARBONICA - BITUM / PRINTING / BITUM