Masini de fum greu cu gheata carbonica

Masini de fum greu bazat pe gheata carbonica


Masinile de fum greu se clasifica in doua mari categorii: cele care folosesc doar gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) si apa incalzita (ex. Peasouper) si cele care folosesc si un lichid de fum de regula un glycol mai special (ex Antari ICE-101). Masinile din prima categorie sunt folosite pentru a acoperit suprafete de mai mici dimensiuni si pentru un volum limitat de fum dar vorbim doar de fum greu, fum care nu se ridica de la sol si nu implica nevoia de exhaustare. Masinile care folosesc glycol, produc un fum bogat in cantitati impresionante dar acesta este racit pentru a devein greu si pentru a ramane la sol (prin diverse metode, fie cu gheata carbonica, fie prin etaje de refrigerare bazate pe freon). Problema acestor masini apare in momentul in care fumul se incalzeste si acesta incepe sa urce. Daca incinta nu este foarte bine ventilata fumul va deveni suparator, se va simti mirosul specific al fumului de glycol si se va creea un haze total deranjant ce nu va permite realizarea unor fotografii sau filmari de calitate. Din aceste motive si dat fiind specificul aplicatiilor abordate noi recomandam masinile care lucreaza doar cu gheata carbonica:


Masina de fum greu lemaitre

Peasouper (LeMaitre )

O masina de fum greu cu gheata carbonica si apa, foarte simplist realizata, cu actionare mecanica, 220V/2400W.Masina de fum greu produsa de GKO

Nosphe SFX2 (GKO)

Masina de fum greu cu gheata carbonica si apa, actionare electrica, telecomanda, controller de temperatura, tiraj suplimentat, 220V / 1500-3600W.

Masinile Nosphe SFX comercializate de noi sunt unice in lume. Produse de firma noastra in urma unei experiente de cinci ani in domeniul generarii de fum greu. Sunt extrem de fiabile, comandate prin telecomanda, au trei trepte de incalzire pentru a permite folosirea in locatii unde puterea electrica instalata nu permite supraincarcari ale retelei. Accesorizate cu un controler electronic de temperatura cu afisaj numeric digital sunt usor de instalat si exploatat.

Pentru a solicita informatii suplimentare, folositi formularul de contact.