Gheata carbonica pentru nunta

Gheata carbonica pentru nunta


Nunta este un eveniment foarte important din viata oricarui cuplu, de aceea ne-am propus ca acest moment sa fie unul de neuitat atat pentru cei care isi unesc destinele cat si pentru cei care iau parte la acest eveniment special. SC GKO Ecoblast SRL va ofera cel mai nou element decorativ menit a va impresiona invitatii.


Gheata carbonica pentru nunta mix 2
Gheata carbonica pentru nunta mix 3
Gheata carbonica pentru nunta mix 4

Obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara, gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) poate veni in contact cu alimentele si poate fi adaugata direct in bauturi pentru a obtine efectul de fum greu, efervescenta si racire ( este vorba de acelasi dioxid de carbon folosit la fabricarea bauturilor carbogazoase ). Se prezinta sub diverse forme: granule cilindrice 3mm ( pellets ), granule cilindrice 16mm ( nuggets ), blocuri catering aero ambalate sau neambalate, blocuri mari reformate. Produsul este non toxic, bauturile pot fi consumate in deplina siguranta ( vor avea un foarte usor gust de sifon datorat dioxidului de carbon ). Gheata carbonica (gheata uscata) este recomandata pentru sampanie, cocktail-uri si bauturi tari: consumate foarte reci, taria si agresivitatea ( asprimea ) alcoolului nu se mai simte dar iese in evidenta aroma.


Gheata carbonica pentru nunta mix 5
Gheata carbonica pentru nunta mix 6
Gheata carbonica pentru nunta mix 7

Atentie: efectul de ebrietare nu este diminuat !

Produsul este perisabil si trebuie comandat cat mai aproape de momentul folosirii, chiar si in containerul special pierderea prin evaporare, vara poate ajunge la 30% in 24 ore.
 
Pentru a comanda gheata carbonica va rugam sa completati acest forumlar de comanda online, sau daca aveti nelamuriri va asteptam sa ne contactati!