Gheata carbonica pret

Forme gheata carbonica


Forme gheata carbonica

 

*Nu se vand ambalaje goale decat suplimentar la o cutie cu gheata.
*Toate preturile includ TVA.
*Toate preturile includ noul ambalaj EPS plus cutie de carton 8mm.
*Livram Sambata ORIUNDE IN TARA prin Fan Courier ( fara Bucuresti ).
*In Bucuresti, Sambata, comenzile se ridica de la depozitul GKO.
*Nu se vinde gheata fara ambalaj sau in ambalaj folosit (produs alimentar = ambalaj de unica folosinta).

GKO Dioxid.ro isi indeplineste toate responsabilitatile privind organizarea activitatii de valorificare si reciclare a ambalajelor, conform legislatiei in vigoare.Gheata carbonica pret

Gheata carbonica pret

Pentru Bucuresti

Preturile includ cheltuielile de livrare (livrari luni pana vineri). Sambata nu se fac livrari dar comanda Dvs poate fi ridicata de la depozitul nostru intre orele 9-13 (Sector 6 Blvd Preciziei 26).


Reducere 40 RON/cutie (LUNI-VINERI) daca se ridica din depozitul nostru !!! (ex. 1 cutie 18kg =170 RON)

Alte localitati:

Preturile includ cheltuieli de transport (curierat rapid, tranzit maxim 24ore). Expedierile se fac de luni pana vineri deci puteti receptiona comanda Dvs de marti pana sambata. Coletele expediate in alte localitati sunt ambalate suplimentar in carton pentru rezistenta si o mai buna izolare termica.

Pentru clienti consumatori de peste 90kg/comanda, pretul pentru gheata carbonica si transportul acesteia se negociaza direct. Pentru client permanenti, pornind de la 55kg pe saptamana, asiguram in custodie gratuita containere izoterme profesionale, multiplu de: 55kg, 85kg, 120kg, 200kg, 400kg.Efecte cu gheata carbonica in diferite utilizari

De ce cantitatea minima de 18kg?

Gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) fiind un produs perisabil se comporta diferit in functie de calitatea ambalajului si de cantitatea stocata. Imaginati-va o cana cu apa fierbinte si o oala cu apa fierbinte: in 10 minute apa din cana este rece dar in oala ramane fierbinte mult timp. Pe acelasi principiu daca impachetam dimineata cinci kilograme de gheata carbonica, la pranz vom descoperi o cutie goala sau cu mici urme neutilizabile. De ce 18? Pentru ca este cantitatea testata prin care garantam o pierdere minima in conditiile expedierii oriunde in Romania prin reteaua de curierat rapid. Chiar si in mijlocul verii, la temperaturi ambiante mari, asiguram clientului cantitatea suficienta aplicatiei solicitate.


Cum pastram gheata carbonica (gheata uscata)

Gheata carbonica, dupa achizitionare, trebuie pastrata obligatoriu in recipientul izoterm in care ati primit-o. Daca pana la momentul folosirii aveti mai mult de 4-5 ore, este ideal sa pastrati recipientul intr-un loc cat mai rece si uscat. Recomandam clientilor nostri sa pastreze gheata carbonica (obligatoriu in containerul izoterm cu care a fost furnizata) in congelatoare sau lazi frigorifice. Pe masura ce consumati din gheata carbonica asigurati-va permanent de inchiderea corespunzatoare a capacului containerului izoterm. Nu introduceti gheata carbonica in congelator decat in containerul izotetrm in care ati primit-o. (altfel o veti pierde prin evaporare – nu veti face decat sa folositi energia acesteia pentru a raci congelatorul ).


Atentie

Asigurati-va din timp de inregistrarea comenzilor ! Unitatea de productie pentru gheata carbonica este o fabrica in sine, cu utilaje specifice si conditii speciale. De exemplu, odata incetata productia, fizic, echipamentul nu mai poate reporni pana a doua zi (umiditatea din aer condenseaza si ingheata pe acesta, gripand piesele in miscare). Echipamentul are pierderi specifice la pornire acestea fiind asumate in productia totala. Evident, nu este economic sa produci 18kg cand pierzi 25 la pornire dar va asiguram ca avem resurse pentru a onora toate comenzile atat timp cat acestea sunt anuntate din timp.