Galerie Video

 • Curatare cu zapada carbonica - Pod Colentina 1 (GKO CRYOSONICS)

  Indepartarea depunerilor de funingine si praf de pe plafonul podului Colentina, operatie premergatoare reparatiilor si vopsirii.

 • Filmare brut - efect fum greu cu gheata carbonica in piscina, spectacol

  Filmare- brut - efect fum greu cu gheata carbonica in piscina, spectacol Hotel Vega - Mamaia

 • Restaurare prin sablare cu abraziv extrafin- felinare din fier forjat Palatul Partiarhiei

  In urma unei operatii neinspirate felinarele din fier forjat au fost vopsite necorespunzator cu materiale de slaba calitate, fara a fi curatate. Tinand cont de vechimea apreciabila si de importanta istorica a obiectelor s-a procedat la inlaturarea stratului de vopsea prin sablare cu abraziv extrafin (0.05mm) si presiune joasa pentru agresivitate minima. De remarcat faptul ca toate incrustaiile raman intacte obiectul in sine pastrand caracteristicile initiale, suprafata rezultata fiind una extrem de fin satinata gata sa primeasca urmatoarea operatie de metalizare, vopsire sau lacuire. In spatele unei astfel de lucrari stau multiple probe, zeci de ore de lucru, rabdare si migala centimetru cu centimetru.

 • ColdJet - aplicatii industriale cu gheata carbonica

  ColdJet USA: cele mai avansate echipamente de curatare cu gheata carbonica - Tehnologii de ultima ora, studiate si brevetate impreuna cu proiectatii NASA, intra in componenta echipamentele ColdJet. Nici un alt producator nu a reusit sa tina pasul cu tehnologia integrata in echipamentele de sablare cu gheata carbonica din gama ColdJet Aero. Nimeni nu a ajuns inca la performantele dinamice ale diuzelor de sablare ColdtJet Mern, diuze ce au imprumutat forma de la evacuarea motoarelor destinate avioanelor supersonice ale armatei americane (ColdJet in Romania prin GKO Ecoblast SRL).

 • Curatare neabraziva marmura prin sablare cu gheata carbonica 1 (Cotroceni)

  Curatare neabraziva prin sablare cu gheata carbonica fantana arteziana din marmura alba in incinta Palatului Cotroceni (Administratia Prezidentiala).