Curatare cu gheata carbonica

Curatare castel cu gheata carbonica

In contextul zilelor noastre, cand in toate domeniile pentru a fi competitiv trebuie tinut pasul cu noutatile tehnologice, eliminate pierderile si marita eficienta, actiuni in stransa corelare cu protectia mediului si respectarea normelor de poluare, va aducem in atentie si sa va promovam produse si servicii de ultima ora menite sa va usureze munca si sa va protejeze investitiile.


Restaurare castel cu gheata carbonica

Avem placerea sa va oferim toate serviciile legate de aplicatiile sablarii, curatarii si decontaminarii bazate pe gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice). De asemenea, va putem oferi consultanta si consiliere specifica, studii de fezabilitate, vanzare si service in garantie si postgarantie pentru masini si accesorii de sablat cu gheata carbonica, vanzare de gheata si zapada carbonica.


Monument curatat cu gheata carbonica

Pentru a veni in intampinarea cererii clientilor nostri care folosesc aceste servicii de curatare doar ocazional, putem oferi si solutii de inchiriere de utilaje pentru sablat cu gheata carbonica (cu sau fara personal operant).


Curatare industriala masini tipografice 1
Curatare masina panificatie cu gheata carbonica
Curatare bitum cu gheata carbonica

Cum abordam serviciile de curatare

Pentru acuratetea unei oferte in prima faza solicitam clientului cat mai multe informatii, eventual fotografii, descrierea suprafetei ce trebuie curatata, natura contaminantului ce se doreste a fi eliminat. Dupa evaluarea acestor informatii se programeaza o proba practica : de cele mai multe ori doar in urma unei probe se pot evalua eficienta si costurile lucrarii – ex: chiar daca aratau identic vizual am intalnit fatade de cladiri unde trei laturi s-au curatat perfect dar a patra, unde factorii de mediu au actionat diferit, ne-a pus mari probleme) . In urma analizei rezultatelor probelor putem finaliza o oferta exacta impreuna cu recomandari tehnice post-curatare.


Exemplu curatare industriala
Curatare pod cu gheata carbonica
Demnostratie curatare industriala

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul curatarii cu gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice), am abordat practic toate aplicatiile acestei tehnologii . Avem in portofoliu lucrari de referinta din domeniul curatarii monumentelor si obiectivelor istorice pe parcursul proceselor de restaurare, atat in Romania cat si in afara. Avem colaborari permanente cu specialisti restauratori din Romania, Italia, Germania, Israel si SUA. In calitate de Dealer ColdJet USA, accesam cea mai mare baza de date internationala in domeniul curatarii cu gheata si zapada carbonica, cuprinzand experienta documentata a tuturor dealerilor din toata lumea. In domeniul constructiilor, in mediul industrial, de la curatarea turbinelor de exhaustare, curatarea matritelor pentru injectia maselor plastice si pana la suprafetele de beton in urma incendiilor, de la masini tipografice si pana la linii transportoare sau utilajele asfaltatorilor, serviciile noastre au inlocuit metode poluante, ne-economice si lente aducand importante economii.